Pomivalna korita

BLANCO je eden vodilnih ponudnikov pomivalnih centrov v mednarodnem merilu in je zanesljivo, uspešno podjetje povezano v skupino podjetij E.G.O.

Izjemna funkcionalnost zaradi inovativnih konceptov izdelave.
Močna razvojna služba in priznani menedžment kakovosti zagotavljata najboljšo kakovost materialov in obdelave. Sodobno zasnovani izdelki in domišljena oprema.

Podrobno

Mešalne baterije

Po strogih kriterijih neodvisnih institutov za preverjanje kakovosti ustrezajo BLANCO mešalne baterije najvišjim zahtevam glede varnosti in higiene, kar potrjujejo tudi ustrezni certifikati.

Mešalne baterije so po oblikah, materialu, površini in barvah prilagojene vsem vrstam pomivalnih korit. To velja tako za visokotlačne kot nizkotlačne sisteme.

Podrobno

Sistemi za ločevanje odpadkov

Ločevanje odpadkov še nikoli ni bilo tako enostavno in čisto. BLANCO Sistemi za shranjevanje čistilnih pripomočkov in ločeno zbiranje odpadkov so nepogrešljiv dodatek v kuhinji, njihova uporaba je enostavna, saj so premišljeni do vsake podrobnosti.

Lahko so ročni ali avtomatski z različnim številom veder, prilagojeni so pomivalnim koritom in izkoristijo prostor v vgradni omari pod koritom. Enostavna vgradnja in dolga življenjska doba, sta dodatna razloga za nakup.

Podrobno
© 2024, PMF d.o.o. | O piškotkih