O blagovnih znamkah BLANCO IN ELICA

BLANCO je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev visoko kakovostnih  pomivalnih centrov  z več kot 90 letno tradicijo. Sedež podjetja je v Oberderdingenu, v bližini Stuttgarta-Nemčija.
 
Vsi pomembni proizvodni obrati podjetja BLANCO, največjega nemškega proizvajalca pomivalnih korit, mešalnih baterij in sistemov za ločeno zbiranje odpadkov, so v bližini sedeža podjetja
V svetovnem merilu BLANCO poslovno sodeluje z več kot 100 državami v katere več kot 70%  svoje proizvodnje tudi izvozi.
 
 
Velik poudarek BLANCO namenja uporabi najbolj kakovostnih vhodnih materialov in sestavnih komponent, ter kvaliteti izdelave v vseh fazah proizvodnje. Izdelki BLANCO so zaradi novih konceptov izdelave in premišljene dodatne opreme tudi izjemno funkcionalni.
 
Zaradi svoje ekološke naravnanosti so izdelki BLANCO naravi prijazni, kar velja še posebej za mešalne baterije, saj uporablja za njihovo izdelavo samo materiale, ki so zdravju neškodljivi in prijazni do okolja.
 
Zaradi svoje raziskovalne dejavnosti ter odličnih oblikovalcev je BLANCO prejemnik veliko priznanj za uporabnost in dizajn.

 

Priznanja:

 
Obsežen asortiman:

  • pomivalnih korit
  • mešalnih baterij
  • sistemov za ločeno zbiranje odpadkov in pribora   
nudi pestro izbiro izdelkov, ki se med seboj odlično dopolnjujejo in zadovoljijo vsak, še tako zahteven okus.

Podjetje BLANCO se odlikuje po izjemni zvestobi svojih sodelavcev podjetju. Ta  temelji na medsebojnem spoštljivem odnosu in izraziti kulturi podjetja z močnim občutkom za vrednote, ki ga sodelavci podjetja BLANCO imenujejo »BLANCO Spirit«

Podjetje BLANCO je leta 1925 osnoval Heinrich Blanc pod imenom "Blanc & Co" in je še vedno v družinski lasti družine Blanc. Danes je BLANCO del skupine E.G.O..O BLAGOVNI ZNAMKI ELICA

Znanje je vodilo k revoluciji tradicionalne podobe kuhinjskih nape. Iz enostavnih dodatkov smo jih spremenili v edinstvene oblikovne elemente, ki lahko izboljšajo kakovost življenja tistih, ki izberejo naše izdelke. To nam je uspelo, ker je Skupina Elica na tržišču zaradi svoje izkušnje, pozornosti do oblikovanja, prefinjenosti pri uporabi materialov in zanimanja za najsodobnejše tehnologije, ki zagotavljajo maksimalno učinkovitost, v svojem razredu. energije. Podjetje deluje od sedemdesetih let pod vodstvom Francesca Casolija. Več kot 3000 zaposlenih sodeluje pri izdelavi približno 21 milijonov izdelkov na leto z  napami in ​​električnimi motorji. Produkcijska platforma se nahaja v petih državah, vključno z Italijo, Poljsko, Mehiko, Indijo in Kitajsko, in nas postavlja na prvo mesto v svetu na področju napin med vodilnimi v Evropi pri načrtovanju, proizvodnji in distribuciji električnih motorjev za nape in kotle za ogrevalne sisteme.


 
© 2024, PMF d.o.o. | O piškotkih