pomivalna-korita-blanco-max

Pomivalna korita

Dodana vrednost za moderno kuhinjo.

Stavite na kakovost in izkušnje velike blagovne znamke.

Kot zanesljivo, uspešno podjetje povezano v skupino podjetij E.G.O., je BLANCO eden vodilnih ponudnikov pomivalnih centrov.

Podjetje BLANCO nudi s svojimi, sedaj že skoraj 100 letnimi izkušnjami, več kot bogat program izdelkov v mednarodnem merilu. Z inovativnimi rešitvami, premišljenimi sistemskimi koncepti in celovitim servisom je podjetje BLANCO zanesljiv trgovski partner. Najvišja kakovost v vseh fazah proizvodnje: od izbire materialov do predelave, kot tudi intenzivna raziskovalna dejavnost, trajnostno naravnano upravljanje in priznani menedžment kakovosti so glavne naloge, ki so pri podjetju BLANCO na dnevnem redu. BLANCO nudi izjemno funkcionalnost izdelkov zaradi novih konceptov izdelave in premišljene opreme. Pomivalna korita, kuhinjske mešalne baterije, sistemi za ločeno zbiranje odpadkov in fukcionalni pribor se odlično dopolnjujejo.
  • Prednosti: izjemna funkcionalnost zaradi inovativnih konceptov izdelave.
  • Najvišja kakovost: močna razvojna služba in priznani menedžment kakovosti zagotavljata najboljšo kakovost materialov in obdelave.
  • Izjemna funkcionalnost: sodobno zasnovani izdelki in domišljena oprema.
  • Sistemske rešitve: pomivalna korita, kuhinjske mešalne baterije, sistemi za ločeno zbiranje odpadkov in fukcionalni pribor, ki se odlično dopolnjujejo.
  • Popolna ponudba: velika izbira v vseh segmentih.
Kakovost ima veliko vlog. Pri podjetju BLANCO ima vedno glavno vlogo: ko gre za izbiro materialov in predelavo izdelka kot tudi pri logistiki, kjer sta pomembna stabilnost embalaže in zanesljivost dostavne službe. Pri montaži gre glavna pozornost tako stabilnosti kotnih držal kot preprosti tehniki vgradnje pomivalnih korit s ploščatim robom. in seveda se pri stranki kakovost izdelka dokazuje vsak dan sproti: z dolgo življenjsko dobo in preprosto nego. Zaradi odgovornosti do kupca BLANCO nenehno izboljšuje svoje postopke izdelave in si postavlja visoka merila. stalni nadzor in preverjanja zunanjih izvedencev zagotovljajo trajno kakovost izdelkov.

Zaupajte standardom kakovosti velike blagovne znamke.
© 2024, PMF d.o.o. | O piškotkih