Predstavitev  PMF d.o.o.

Podjetje PMF d.o.o. je od leta 2011 ekskluzivni zastopnik podjetja BLANCO za Slovenijo. Podjetje BLANCO je nemško podjetje z sedežem v Oberdendingenu  v bližini Stuttgarta- Nemčija, z vrhunskimi izdelki za gospodinjstvo.

Izdelki BLANCO so prepoznavni po:  

  • izjemni kakovosti,
  • tehnološki dovršenosti in dodelanemu dizajnu,
  • praktičnosti in širokemu izboru modelov
  • uporabi naravi prijaznih materialov    

zato imajo izdelki BLANCO v Evropi in tudi v Sloveniji prevladujoč tržni delež v segmentu visokokakovostnih pomivalnih centrov.
Obširna ponudba izdelkov BLANCO zajema različne izvedbe pomivalnih korit, njim prilagojenih mešalnih baterij in sistemov za ločevanje odpadkov, ki zadovoljujejo potrebe vseh vrst kuhinj.

Poslanstvo podjetja PMF

V podjetju PMF d.o.o. se osredotočamo na zagotavljanje pravih rešitev na področju kuhinjskih pomivalnih centrov. Kot ekskluzivni zastopnik podjetja BLANCO v središče svojega delovanja postavljamo želje in pričakovanja uporabnikov, ki si želijo kvalitetnih  in praktičnih  izdelkov, ki so predmet naše ponudbe.
Vsakega kupca obravnavamo individualno in  skušamo, kar najbolj ugoditi njihovim željam in potrebam.
Smo dobro usposobljen kolektiv z odličnimi svetovalci z dolgoletni tradicijo pri prodaji izdelkov BLANCO. Poglavitna naša prednost sloni na našem hitrem in strokovnem odzivanju, v katerem se zaradi naše fleksibilnosti zanesljivo ločimo od drugih.
 
Posebno skrb posvečamo oskrbi z rezervnimi deli katerih večino  imamo  na skladišču. Zato niso originalni deli tudi za več kot 20 let stare proizvode BLANCO noben problem.

V PMF d.o.o. se trudimo za  dobre, korektne odnose do naših partnerjev, dobaviteljev, kupcev, zaposlenih in vseh, s katerimi živimo in delamo. Skupaj vedno znova iščemo nove poti za zadovoljstvo naših kupcev.

Vizija podjetja

Želimo doseči prepoznavnost, ki bo preko naziva podjetja PMF d.o.o. in blagovne znamke BLANCO poznana širšemu poslovnemu in drugemu okolju. To dosegamo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov z našimi poslovnimi prijatelji. Tudi v bodoče bomo spoštovali  dogovore na vseh ravneh delovanja, ter stalno usklajevali dejanja z vrednotami družbe, ki so:
KAKOVOST, ZANESLJIVOST, ODGOVORNOST, INOVATIVNOST 
 

 

Celoten prodajni katalog 2018
Akcijski katalog 2018
Cenik 2018
© 2018, PMF d.o.o. | O piškotkih